Vad är det här?

Liksom många andra människor äter jag mat, gärna och ofta. Då företrädelsevis god mat som går fort att laga, för jag saknar tålamod med rätter som måste förberedas många dagar i förväg eller som tar flera timmar att laga till (men undantag förekommer). Försöker i möjligaste mån undvika onyttig, illasmakande snabbmat till förmån för hemlagat. Sedan ett halvår äter jag enligt LCHF-metoden, vilket innebär mat med så lite kolhydrater som möjligt, där energin istället kommer från fett.

På den här bloggen kommer jag att posta mina recept, nya som gamla, mest för att jag skall ha ett bra ställe att förvara dem – men också för att de kanske förhoppningsvis skall komma någon annan till nytta. Jag undviker krångliga matlagningstermer där så är möjligt och de flesta recept är ganska enkla. Blir jag någon gång bra på att laga mat så kanske det blir ändring på den saken. Den som lever får se!

Jag har också en annan blogg där jag skriver mestadels om politik, IT och liknande ämnen. Besök den gärna!

Leave a Reply